مواد موردنیاز:
5 عدد کتف مرغ
3 پیمانه آرد
نوک قچ فلفل قرمز
2/1 پیمانه آب یا ماءالشعیر
1 قچ بیکینگپودر
به مقدار لازم نمک و پودر سیر
به مقدار لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردن
طرز تهیه:
1 ابتدا خمیر بنیه را آماده کنید. برای این منظور2پیمانه آرد و آب (یا به جای آب، ماءالشعیر) را در ظرفی ریخته و با فلفل قرمز، بیکینگپودر، نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا خمیری ماستمانند به دست بیاید.
2 برای آماده کردن مرغها، با چاقو برشهایی ایجاد کنید؛ به طوری که کمی گوشت از استخوان جدا شود. با این کار مرحله پخت مرغ بهتر انجام میشود و قسمتهای ناپخته باقی نمیماند.
3 یک پیمانه آرد باقیمانده را در ظرفی ریخته، مرغها را در آرد بزنید. اضافههای آرد را بگیرید و سپس مرغها را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. پس از سرخ شدن کامل مرغها، آنها را با سس سرو کنید.
مواد لازم سس:
3 قس آب پرتقال
2 /1 پیمانه آب
1 قس سرکه
1 قس شکر
1 قس فلفل قرمز
طعم تند و ملس این سس برای سرو کردن مرغها مناسب است.
آب پرتقال و آب را با هم مخلوط کرده و به مدت دو دقیقه حرارت دهید.
در این فاصله شکر، سرکه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و تا زمانی که غلیظ شود آن را روی حرارت هم بزنید.
مجله آشپزی مثبت