مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
قارچ دکمه ای متوسط
پنیر خامه ای 200 گرم
پودر فلفل قرمز (فلفل هندی) 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
برای سوخاری کردن
آرد سفید
تخم مرغ 2 عدد
پودر نان (پودر نان باگت خشک شده یا پودر نان سوخاری)
طرز تهیه قارچ سوخاری
در این روش یک سس پنیر خامه ای هم داخل قارچ میریزیم. اگه دوست نداشتین، دقیقا با همین دستور میتونید قارچ رو به طور کامل و بدون پنیر خامه ای سوخاری کنید.
قبل از هرچیز باید تاکید کنم که قارچ رو با آب شستشو ندید. چرا که قارچ حالت اسفنجی داره و آب رو در خودش فرو میبره و نتیجه اصلا خوبی نداره و هم قارچتون تیره میشه و هم خوب سوخاری نمیشه. من برای تمیز کردن قارچ لایه روییش رو با چاقو جدا میکنم. خیلی راحت مثل سیب زمینی پخته، پوست رویی قارج ازش جدا میشه و دیگه هم نگران آلودگی هاش نخواهید بود. ساقه قارج رو هم ازش جدا میکنیم. بهتره که قارچها متوسط یا بزرگ باشن. ساقه ها رو هم میتونید جداگونه سوخاری کنید.
پنیر خامه ای رو با پودر سیر و فلفل ها و نمک مخلوط کنید. داخل قارچ رو با این سس پر کنید.
قارچ رو در آرد سفید بغلتونید تا کاملا آردی بشه. این کار باعث میشه بعد از سرخ کردن قسمت سوخاری از خود قارچ جدا نشه و چسبندگی مناسبی داشته باشه.
تخم مرغ ها رو هم در ظرفی بریزید و کاملا هم بزنید. قارچ آردی رو در تخم مرغ هم کاملا بغلتونید تا دور تا دورش رو بگیره.
و در آخر هم بعد از مراحل قبلی، قارچ رو در پودر نان بغلتونید. اینکه میگم پودر نان به این دلیل هست که از نظر ظاهری و حتی طعم و مزه بهتر از آرد سوخاری های آماده است. برای تهیه پودر نان هم میتونید نان سوخاری رو پودر کنید و یا مثل من نان باگت رو در هوای آزاد یا فر بذارید تا خشک بشه و بعد پودرش کنید.
بعد هم قارچ رو در روغن زیاد و حرارت متوسط رو به زیاد سرخ کنید.
بعد از اینکه به رنگ دلخواهتون در اومد در توری یا آبکش بذارید تا روغنش بریزه. بعد هم در ظرف مورد نظرتون با کمک مطلب تزیین غذا تزیینش کنید.