کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
  • ۰
  • ۰
خوراک از آن دسته غذاهایی است که به رغم زمان پختِ تقریباً طولانی (البته اگر از زود پز استفاده کنید، زمانِ پخت کمتر می‌شود)، غذایی بسیار راحت است. شاید برای تهیه این غذا به حضور شما در آشپزخانه کمتر از 15 دقیقه هم نیاز نباشد.


آماده سازی: 15 دقیقه    
زمان پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه    

مواد لازم (برای 4 نفر)

پیاز (خلالی‌ خردشده) / 1عدد (150 گرم)
سیر (خرد شده)/ 1 حبه (5 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) / به مقدار لازم
گوشت گوساله (خورشی خرد شده) / 400 گرم
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک / به مقدار لازم
زردچوبه / 2/1 قاشق چای خوری (5/1 گرم)
لوبیاسبز (در اندازه های سه سانتی‌متری برش داده شده) / 400 گرم
سیب‌زمینی (حلقه‌ای خردشده) / 4 عدد (680 گرم)
هویج (حلقه‌ای خردشده) / 4عدد (300 گرم)
رب گوجه‌فرنگی / 2 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
زعفران (ساییده و حل‌شده‌ در آب‌جوش) / 1قاشق سوپ‌خوری (15 میلی‌لیتر)
آب لیمو  / 2 قاشق سوپ‌خوری (30 میلی‌لیتر)

شیوه و مراحل تهیه خوراک لوبیا سبز


روش تهیه


1. در قابلمه‌ای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید؛

2. فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت دو ساعت و 30 دقیقه روی حرارت بماند تا پخته شود؛

3. یک ساعت پس از زمانِ پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند؛

4. در 30 دقیقه آخر پخت خوراک،  سیب زمینی و در 20 دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید؛

5. رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای حاوی یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در 15 دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملاً جا بیفتد؛

6. در اواخر پخت، نمک و زعفران را به خوراک بیفزایید و بگذارید به مدت 10 دقیقه روی حرارت بماند. پس از این مدت، از روی حرارت بردارید  و آب لیمو را به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

نکته


هر چه مواد تازه تر باشند، روند پختِ خوراک کوتاه تر می‌شود.
در هنگام طبخِ خوراک، آن را هم نزنید تا از له شدن هویج و سیب زمینی جلوگیری شود.


تمیز کردن لوبیاسبز


لوبیا سبز را قبل از خرد کردن، شسته و ضد عفونی کنید، سپس سرو تهِ را بگیرید، همچنین سعی کنید ریشه غلاف کنار لوبیا را بگیرید،. لوبیا سبز خرد شده سریعاً خراب و خشک می‌شود، در این صورت لوبیا سبز را به مدت یک دقیقه در قابلمه‌ای حاوی آب جوش ریخته، سپس به مدت 30 ثانیه در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید و آبکش کرده و استفاده کنید.

خوراک از آن دسته غذاهایی است که به رغم زمان پختِ تقریباً طولانی (البته اگر از زود پز استفاده کنید، زمانِ پخت  کمتر می‌شود)، غذایی بسیار راحت است. شاید برای تهیه این غذا به حضور شما در آشپزخانه کمتر از 15 دقیقه هم نیاز نباشد. خوراک را معمولاً در کنار نان یا برنج سرو می‌کنند. برای زیبا به نظر رسیدن این غذا بهتر است  قطعات هویج و سیب زمینی مرتب و یکدست خرد شده باشند.

منبع: سانازسانیا

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.