کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰
ابتدا خمیر بنیه را آماده کنید. برای این منظور2پیمانه آرد و آب (یا به جای آب، ماء‌الشعیر) را در ظرفی ریخته و با فلفل قرمز، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا خمیری ماست‌‌مانند به دست بیاید.

مواد موردنیاز:
 
5 عدد کتف مرغ
3 پیمانه آرد
نوک ق‌چ فلفل قرمز
2/1  پیمانه آب یا ماء‌الشعیر
1 ق‌چ بیکینگ‌پودر
به مقدار لازم نمک و پودر سیر
به مقدار لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردن

طرز تهیه:


1  ابتدا خمیر بنیه را آماده کنید. برای این منظور2پیمانه آرد و آب (یا به جای آب، ماء‌الشعیر) را در ظرفی ریخته و با فلفل قرمز، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا خمیری ماست‌‌مانند به دست بیاید.

2  برای آماده کردن مرغ‌ها، با چاقو برش‌هایی ایجاد کنید؛ به طوری که کمی گوشت از استخوان جدا شود. با این کار مرحله پخت مرغ بهتر انجام می‌شود و قسمت‌های ناپخته باقی نمی‌ماند.

3  یک پیمانه آرد باقی‌مانده را در ظرفی ریخته، مرغ‌ها را در آرد بزنید. اضافه‌های آرد را بگیرید و سپس مرغ‌ها را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. پس از سرخ شدن کامل مرغ‌ها، آنها را با سس سرو کنید.

مواد لازم سس:

3 ق‌س آب پرتقال
2 /1  پیمانه آب
1 ق‌س سرکه
1 ق‌س شکر
1 ق‌س فلفل قرمز

طعم تند و ملس این سس برای سرو کردن مرغ‌ها مناسب است.
آب پرتقال و آب را با هم مخلوط کرده و به مدت دو دقیقه حرارت دهید.
در این فاصله شکر، سرکه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده  و تا زمانی که غلیظ شود آن را روی حرارت هم بزنید.

مجله آشپزی مثبت

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.