کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰
اگر از آن دسته آدمهایی هستید که نمیدانید اول از کجای مرغ شروع به خرد کردن بکنید مطلب زیر حتما به دردتان خواهد خورد.
اول دمش را جدا کنید.

 
مطابق شکل با چاقو از وسط به دو نیم قسمت کنید :

 
از قسمت داخل هم برش بدید تا به راحتی از وسط نصف شود :

 
بعد هر تکه را دوباره به دو قسمت تقسیم کنید :

 
قسمت بال و سینه را جدا کنید :

 
قسمت ران را هم به دو قسمت تقسیم کنید :



 

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.