کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
  • ۰
  • ۰
 برای اینکه در 30 روز ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی را امتحان کنید، ما یک برنامه کامل غذایی برای افطار شما در نظر گرفته ایم. این دستور شامل پیش‌غذا، غذای اصلی و دسر برای هر روز است. در هر روز هم دو نکته تغذیه‌ای را برایتان می نویسیم تا از تغذیه سالم، متنوع و خوشمزه در طول این ماه لذت ببرید.

نکته تغذیه‌ای 1

مصرف دایمی پیاز به تنظیم جریان خون کمک می کند.

نکته تغذیه‌ای 2

برای سوزاندن کالری های اضافه و حفظ سلامت عمومی بدن، هر روز حدود 30 دقیقه پیاده روی آرام داشته باشید. بهتر است این کار را 2 ساعت پس از صرف افطار انجام دهید تا معده برای هضم غذا زمان کافی داشته باشد.

پیش غذا

بامیه با گوجه‌فرنگی

•    تعداد: 5 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 45 دقیقه

•    خوراک: لبنانی

مواد لازم

•    2 پیمانه روغن گیاهی

•    600 گرم بامیه

•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز متوسط خرد شده

•    5 حبه سیر رنده شده

•    4 قاشق غذاخوری برگ‌های گشنیز خرد شده

•    دو عدد گوجه‌فرنگی متوسط خرد شده

•    2.5 پیمانه آب

•    دو عدد عصاره سبزیجات

•    دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز

•    ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین

•    ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید

 
 
افطاری با برترین‌ها – روز پنجم
 

طرز تهیه

1.    روغن را در قابلمه گرم کنید و بامیه را در آن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. بامیه ها را از تابه درآورید و آنها را درون آبکش قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

2.    روغن زیتون را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر و گشنیز را بیفزایید و هم بزنید. بامیه آماده شده، گوجه‌فرنگی، آب، عصاره مرغ، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید.

3.      اجازه دهید مواد حدود 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و بامیه نرم شود.

 
غذای اصلی

راویولی گوشت با سس ماست و نعنا

•    تعداد: 8 نفر

•    زمان تهیه: 40 دقیقه

•    زمان پخت: 20 دقیقه

•    خوراک: شرقی

مواد لازم

خمیر تازه پاستا:

•    دو پیمانه آرد کامل

•    یک قاشق چایخوری نمک

•    دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده

•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد میانی راویولی:

•    نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی

•    200 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز خرد شده

•    یک عدد فلفل چیلی خرد شده

•    یک قاشق چایخوری پودر آویشن

•    ¼ پیمانه آب

•    یک عدد عصاره مرغ

•    نصف پیمانه پنیر ریکوتا

برای سس ماست:

•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    5 حبه سیر رنده شده

•    ¼ پیمانه آب داغ

•    یک عدد عصاره مرغ

•    یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

•    دو پیمانه ماست

•    یک قاشق غذاخوری آرد ذرت حل شده در آب سرد

•    دو قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده

 
افطاری با برترین‌ها – روز پنجم
 

طرز تهیه

1.    برای تهیه خمیر پاستا، آرد و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها و روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیف شود و حالت کشسانی پیدا کند.

2.    خمیر را در کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

3.    برای تهیه مواد میانی راویولی، روغن سبزیجات را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

4.    فلفل چیلی شیرین، آویشن، آب داغ و عصاره مرغ را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا آب آنکشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. پنیر ریکوتا را بیفزایید و هم بزنید.

5.    برای تهیه سس ماست: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سیر را به مدت یک دقیقه در آن تفت دهید. آب داغ، عصاره مرغ و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید.

6.    ماست و مخلوط نشاسته ذرت را بیفزاید و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. حرارت را کم کنید و آن را گرم نگه دارید.

7.    برای درست کردن راویولی، خمیر پاستا را با دو بخش تقسیم کنید. آنها را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا حدود دو میلی متر ضخامت داشته باشند. سپس آنها را به مربع های 5×5 سانتی متری برش دهید.

8.    نصف قاشق چایخوری از مواد میانی را وسط خمیرها قرار دهید. لبه های آن را با تخم مرغ هم زده مرطوب کنید. یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار دهید و با چنگال لبه های آن را فشار دهید تا به هم بچسبند. همین کار را با بقیه مواد تکرار کنید.

9.     8 پیمانه آب را درون قابلمه بریزید. پس از جوشیدن،  راویولی ها را درون آن بریزید و تا زمانی که روی آب شناور شوند، آنها را حرارت دهید. سپس از آب بکشید و در سسی که تهیه کرده اید، قرار دهید.

10.    هنگامی که همه راویولی ها پخته شدند، آنها را با برگ های تازه نعنا تزئین و سرو کنید.



دسر

تارت پرتقال-شکلاتی


•    تعداد: 10 نفر

•    زمان تهیه: 20 دقیقه

•    زمان سرد شدن: 3 ساعت

•    خوراک: شرقی

مواد لازم

•    2.5 پیمانه کوکی شکلاتی خرد شده

•    نصف پیمانه کره آب شده

•    دو قوطی خامه

•    دو پیمانه شکلات شیری آب شده

•    نصف پیمانه آب پرتقال

•    یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده

•    یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین حل شده در دو قاشق غذاخوری آب داغ

 
افطاری با برترین‌ها – روز پنجم
 

طرز تهیه

1.    کوکی‌ها را با کره درون کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را درون قالب تارت بریزید و فشار دهید تا قالب ظرف را بگیرند. آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.

2.    در یک کاسه متوسط، خانه، شکلات آب شده، آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید. ژلاتین را روی آنها بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
 

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.