کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

کشکول

هر مطلبی با هر موضوعی دوست داشتم ثبت میکنم

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰
در فصل سرما به سر می‌بریم و در این هوای سرد، خوردن یک سوپ داغ، خالی از لطف نیست. امروز و در ادامه‌ی آموزش پخت انواع سوپ، تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع سوپ فرانسوی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی سوپ رشته فرنگی و بادام
مواد لازم:
روغن: 2 قاشق غذاخوری
رشته فرنگی: نصف پیمانه
پیاز خرد شده: یک پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده: یک پیمانه
بادام بوداده: یک پیمانه
آب: 6 پیمانه
آب مرغ: 2 پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوجه فرنگی را به همراه آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کمی منسجم شود.
پیاز را در روغن تفت می‎دهیم تا طلایی رنگ شود سپس رشته فرنگی را به آن می‌افزاییم و کمی تفت می‌دهیم. مخلوط پیاز و رشته فرنگی را به همراه نمک و فلفل به گوجه فرنگی که روی حرارت است، اضافه می‌کنیم.
در این مرحله، آب مرغ و بادام را به مواد سوپ افزوده و آن را به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا سوپ ما جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در ظرف سرو آن ریخته و با بادام، تزیین می‌کنیم.
منبع: www.tabnakbato.ir

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.