کرفسها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و در کاسهای بزرگ بریزید. چند برگ کرفس را هم برای تزئین کنار بگذارید.
مواد لازم :
5 ساقه کرفس
1 عدد کاهوی سالادی متوسط
3 ق س جعفری خرد شده
1 پیمانه مغز گردوی خرد شده
1 پیمانه ماست چکیده
2 ق س آبلیمو
1 ق س روغن زیتون
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1 کرفسها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و در کاسهای بزرگ بریزید. چند برگ کرفس را هم برای تزئین کنار بگذارید.
2 کاهو را بعد از شستن ریز خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
3 مغز گردوی خرد شده را هم اضافه کنید. حالا نوبت افزودن جعفری خرد شده است. پس از آن مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
4 در یک کاسه جدا ماست، آبلیمو و روغن زیتون را ریخته و هم بزنید. به مقدار دلخواه هم نمک و فلفل اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید تا سستان مزهدار و آماده شود.
5 وقتی مواد سالاد را هم زدید، سس را به آنها افزوده و خوب مخلوط کنید. حالا سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.